Käyttäjätunnus:

Salasana:


Olen unohtanut tunnukseni

Ammattiliittoja huvittava tarjous Särkänniemestä! Nyt niitä saa!

Lisätty: 07.02.18 16:28:44    Muokattu: 12.04.18 08:24:54

RTU:n Särkänniemen ranneketilaus on tehty, eli toimisto ei ota enää vastaan tilauksia.

Kanaattaa kuitenkin käydä Särkänniemen verkkokaupassa hinnat saattavat olla vielä edullisia. Voit tarkistaa päivän hinnan ja tehdä ostoksen saman tein tästä.


Ammattiliittoja huvittava tarjous Särkänniemestä!


Nyt niitä saa! Särkänniemen suositut rannekkeet kesäkaudelle 2018 ovat saatavilla ammattiliitollenne ja sen osastoille erittäin edullisin hinnoin. Tätä tarjousta saa ja kannattaa jakaa liittonne väelle ja osastoille!

Olemme tehneet kesälle 2018 vastustamattoman hintatarjouksen, ja kirsikkana kakun päällä on se, että mitä aiemmin ostatte rannekkeet, sitä edullisemmin ne saatte. Tulkaa Tampereelle yhdessä vaikka isommalla porukalla tai hyödyntäkää etu yhteistilauksella! Huomioittehan, että edun saadakseen tulee tilata kerralla vähintään 20 ranneketta.
_______________________________________________________________________


Yhdistyksille, osastoille ja isommille porukoille tarjous on hyödynnettävissä Särkänniemen verkkokaupassa. Pääsette tutustumaan huippuedulliseen tarjoukseemme ja suunnittelemaan kesän huvittavinta retkeäosoitteessa: https://sarkanniemi.fi/ammattiliitot-sarkanniemessa

Koodi jolla pääsette tarjousta hyödyntämään on: RAJATURVALLISUUSUNIONI2018

Mitä aiemmin keväällä ostatte rannekkeet, sitä enemmän säästätte! Rannekkeet tilataan kätevästi verkkokaupastamme, ja edun saa syöttämällä oston yhteydessä etukoodin. Etukoodin saa oman ammattiliittosi kautta.  Etuhintaiset rannekkeettulevat myyntiin verkkokauppaamme helmikuussa. Kesän 2018 rannekemyynnin alkaessa verkkokaupan hinnat saattavat olla jopa tätä tarjousta edullisempia. Voit tarkistaa päivän hinnan ja tehdä ostoksen saman tein tästä.

Ennakkoon ostetut rannekkeet ovat käytettävissä kesäkauden 2018 aikana huvipuiston aukiolopäivinä. Päivittäiset aukioloajat: https://sarkanniemi.fi/kalenteri/

Särkänniemen Verkkokauppa palvelee yhdistysasiakkaitamme ja osto on mahdollista myös laskuttaa.

Kesää odotellessa,

Särkänniemen myynnin väki

Tampereen Särkänniemi Oy

Puh. +358 20 7130 212

https://sarkanniemi.fi

 

Rajaturvallisuusunionin toimisto
Ratamestarinkatu 11
00520 Helsinki

Puh: +358 (0)9 148 5824
toimisto(at)rtu.fi

Kaakon Nettipalvelu Oy