Käyttäjätunnus:

Salasana:


Olen unohtanut tunnukseni

KISAT VIROSSA PERUTTU !! Kenestä RTU:n frisbeegolf mestari vuosimallia 2019? Lähde mukaan!

Lisätty: 26.03.19 19:15:44    Muokattu: 01.04.19 16:04:59


Tervehdys Frisbeekonttorilta.

Kesäkuuksi suunniteltu RTU:n frisbeegolf kilpailut Virossa joudutaan valitettavasti erinäisistä syistä johtuen tältä osin peruuttamaan. Kisat pyritään kuitenkin järjestämään vielä syksyn 2019 aikana Tampereen Frisbeegolf puistossa.

terveisin

Kisojen TD Pasi Kerkkänen

 

P.S. Tämä ei ole aprillipila 


LÄHDEPPÄ MUKAAN
Kun taas 14-15.6.2019 ratkotaan kenestä kruunataan RTU:n frisbeegolf mestari vuosimallia 2019. 5-vuotis juhlakisan kisanäyttämöinä on itäisen Viron Alatagusen ja Mäetagusen Disc Golf Park radat. Kisoihin tulee osallistumaan myös virolaisia kollegoita kuten osallistui Pärnun kisoihin. Lähtö Helsingistä 14.6 aamulaivalla ja paluu takaisin Helsinkiin 16.6.2019 iltapäivälaivalla.

Lähtökohtana on, että RTU kustantaisi kaikille lähtijöille edestakaiset laiva- ja bussikuljetukset Helsingistä kisapaikalle ja mahdollisen kisalounaan. Sitoutuvuuden vuoksi kilpailijoilta peritään nimellinen 20€ omavastuu, jotta kustannusten noustua voidaan pitää yhä yllä perinnettä monipuolisista palkitsemisista. Kaikille uusille kilpailijoille/toimitsijoille RTU lahjoittaa virallisen kisapaidan.

Jos mietit osallistumisesta kisoihin, niin kisojen luonne on kisasta huolimatta rento ja yhtenä pääasiana on yhteinen hauska ajanvietto rennossa seurassa. Kisaajien taitotaso on täysin aloittelijasta jo kokeneempaan kisaajaan. Taitotaso ei saa olla esteenä osallistua näihin kisoihin.

Majoitus- ja ruokailujärjestelyistä sekä kustannuksista tiedotetaan erikseen Facebook ryhmässä. Edellä mainitut järjestelyt pyritään toteuttamaan samalla tavoin kuin Pärnun kisoissa vuonna 2017.Ilmoittautuminen on ollut jo käynnissä tovin aikaa Discgolf Metrixissä. Jos et ole luonut vielä profiilia kyseiseen Metrix järjestelmään ja ilmoittautunut sitä kautta kisoihin, niin voit ilmoittaa itsesi ja kaverisi kisaan myös suoraan sähköpostilla 13.5.2019 mennessä osoitteeseen pasikerkkanen@gmail.com.

Mainitse sähköpostissa nimesi/nimenne, vartiostosi, uutena kisaajana paitasi koko ja sähköpostiosoitteesi mihin haluat kisainfon. Kisainfo lähetetään kaikille osallistujille toukokuun loppupuolella. Facebookissa on luotuna oma ryhmä ”RTU frisbeegolf”, jossa tiedotetaan mm. kisoihin liittyvistä asioista. Facebook ryhmää pidetään ns. toisena virallisena infokanavana Metrixin lisäksi eli ei muuta kuin liittymään ryhmään.

Näeme Eestis!! 

Rajaturvallisuusunionin toimisto
Ratamestarinkatu 11
00520 Helsinki

Puh: +358 (0)9 148 5824
toimisto(at)rtu.fi

Kaakon Nettipalvelu Oy