Käyttäjätunnus:

Salasana:


Olen unohtanut tunnukseni

YLEISTÄ

Rajaturvallisuusunionilla on jäseniä kaikissa hallintoyksiköissä ja henkilöstöryhmissä ympäri Suomea. Jäsenet kuuluvat rajaturvallisuusunioniin 12 paikallisyhdistyksen kautta.

RAJATURVALLISUUSUNIONIN TAVOITTEET

Rajaturvallisuusunionin tärkein tavoite on ajaa tasapuolisesti eri ammattikuntiin kuuluvien jäsentensä etuja siten, että kaikkien rajavartiolaitoksen palveluksessa olevien palvelussuhteen ehdot ovat työmarkkinoilla kilpailukykyiset.

Rajaturvallisuusunioni haluaa kehittää rajavartiolaitoksen palkkausjärjestelmästä sellaisen, että jokainen virkamies saa tehtäviinsä, kokemukseensa ja osaamiseensa nähden oikeudenmukaista palkkaa. Samalla mahdollisuudet uralla etenemiseen tulee turvata koko henkilöstölle läpi virkauran.

RTU:n viestintä- / tiedotusstrategia

Rajaturvallisuusunioni haluaa kehittää rajavartiolaitoksesta Suomen parhaan ja houkuttelevimman työpaikan.
 
RAJATURVALLISUUSUNIONIN JÄSENMAKSU

Rajaturvallisuusunionin  jäsenmaksu on 1 % veronalaisesta tulosta. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen, jolloin todellisuudessa maksettavaa on vain puolet nimellisestä jäsenmaksusta.
Jäsenmaksuun sisältyy työttömyyskassan jäsenmaksu sekä ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus, vapaa-ajan tapaturma- , matkustaja- ja matkatavaravakuutus.

Vain maksamalla jäsenmaksun, säilyy oikeus ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan ja vakuutuksiin. Työttömyysturva ei ole voimassa, jos jäsenmaksussa on katkoja tai se ei ole lainkaan käynnistynyt.

Itsemaksavien jäsenten on itse huolehdittava jäsenmaksujen maksaminen.
Viitteellisiä tilisiirtoja jäsenmaksujen maksamiseen voit tilata toimistolta.

 

Rajaturvallisuusunionin toimisto
Ratamestarinkatu 11
00520 Helsinki

Puh: +358 (0)9 148 5824
Faksi: (09) 147 372
toimisto(at)rtu.fi

Kaakon Nettipalvelu Oy